Är du vår nästa franchisetagare?

Vi söker dig som vill bli franchisetagare. Du kommer starta & driva din egen verksamhet samt leverera tjänsten Rusta och Matcha i samarbete med EHRAB & Arbetsförmedlingen

Vad innebär det att vara en franchisetagare?

Att vara franchisetagare innebär att kommer du att starta upp och driva en egen rekryterings- och bemanningsbyrå. Förutom att driva din franchiseverksamhet framåt, så kommer arbetet till stor del bestå av kartläggning, coaching, möten och konsultation med arbetssökande. Du behöver ha ett brett nätverk för att kunna hänvisa arbetssökande till potentiella arbetsgivare.

Rollen som franchisetagare passar dig som har en önskan och ambition att starta eget, men som samtidigt värderar tryggheten i att få möjlighet att nyttja ett redan etablerat varumärke och koncept. Det är en stor fördel om du har erfarenhet inom liknande arbete, exempelvis inom arbetsmarknadspolitiska program eller rekrytering-/bemanningsbranschen. Det är också viktigt att du har bra förståelse för hur man driver ett framgångsrikt företag.

Det är viktigt att du är en person som trivs i kontakt med andra människor, där din roll går ut på att vara ett stöd och en professionell vägledare. Då en central del av rollen består av att möta arbetssökande med olika förutsättningar och mål, så behöver du ha ett stort tålamod och engagemang.

franchise företag

Hur lyckas man som franchisetagare?

bli franchisetagare

För att lyckas behöver du vara duktig på att planera samt dela vår syn på företagande där vi alltid tar ett socialt ansvar och är en del av hållbar utveckling. Vi tar ansvar för hur vi påverkar samhället ur ett ekonomiskt, miljömässigt och socialt perspektiv. Detta genomsyrar våra värderingar både internt och externt.

 

Trots att erfarenhet är bra, så är det i slutändan viktigast att vi anställer rätt person. Om du tror att du är rätt person, men saknar en del av den formella kompetensen är du välkommen att ansöka i alla fall!

 

Jag vill veta mer!
För mer information om vårt franchise-erbjudande, ring oss gärna på telefonnummer +46 10-1770100 så hjälper vi dig vidare direkt. Du kan också skicka ett email till oss på info@sweajobb.se

Så här går rekryteringsprocessen till

SweaJobb samarbetar med jurister & specialister inom området franchising gällande

urval & rekrytering av nya franchisetagare.

 

Processen ser ut så här:

  1. Fyll i intresseanmälan nedan & skicka
  2. Du blir kontaktad av oss för kompletterande frågor
  3. Löpande selektering, urvalsintervjuer & bakgrundskontroll
  4. Möte med vår rekrytering- & etableringsavdelning
sweajobb kontor

Vad får jag som franchisetagare?

Du blir del av ett framgångsrikt koncept och varumärke
Med ett bevisat och väl beprövat franchisekoncept, en stark affärsidé och ett väletablerat varumärke är det lätt att komma i gång med din verksamhet.

Diplomerad franchiseutbildning
Under introduktionen genomgår du en diplomerande utbildning som skapar tydlighet för dig som franchisetagare.
I utbildningen ingår allt för att du ska kunna lyckas med din verksamhet; system & processer, franchisekonceptet & varumärke, marknadsföring, samt administration & support.

Personlig coach
Du erhåller en personlig coach som själv framgångsrikt drivit franchisekontor. Du kan alltid ringa din personliga coach för att få rådgivning eller stöd i olika frågor.

Löpande utbildningar, konferenser mm
Under året har vi löpande utbildningar (inom aktuella ämnen/nya tjänster mm), regionmöten och konferenser tillsammans med EHRABs övriga kollegor på SweaJobb. Detta så att våra franchisetagare är uppdaterade på vad som händer på marknaden, kommande nya tjänster och erbjudanden, samt för att främja, och bibehålla, den fina gemenskap vi har.

Central hantering av skattereduktioner, löner och fakturering
Vi vill att det ska gå bra för dig och hjälper dig med det som brukar vara tråkigt, såsom löner, fakturering. Så kan du fokusera på det du är bäst på – att ta hand om deltagare, kunder och arbetsgivare.

Fullt supportteam och central kundtjänst
Vi erbjuder ett fullt supportteam som kan guida dig inom samtliga områden. Vi har även en central kundtjänst som kan hjälpa till när det är extra hårt tryck ute på lokalkontoren.

Del av ett stort nätverk över hela landet
Du blir en del av ett stort nätverk med massor av kompetenta och erfarna franchisetagare och kollegor över hela landet.

Ansök här!