Sweajobb är godkänd leverantör för Rusta och matcha 2.0

  6 april 2023

Sweajobb är godkänd leverantör för Rusta och matcha 2

Från besked av arbetsförmedlingen så får SweaJobb fortsatt förtroende och blir en godkänd leverantör för arbetsförmedlingens nya tjänst Rusta och matcha 2.

Vi är väldigt glada över att få ett fortsatt förtroende från arbetsförmedlingen. Att vi får fortsätta att hjälpa personer ut i arbetslivet eller till utbildning känns väldigt roligt. Nu är vi taggade på att arbeta med den nya tjänsten Rusta och matcha 2.

Vad är Rusta och matcha 2?

Rusta och matcha 2 är en vidareutveckling av tjänsten rusta och matcha. Syftet med den nya tjänsten är att över tid uppnå högre kvalitet och bättre resultat. Trots utvecklingen av matchningstjänsten är målet fortfarande detsamma – att hjälpa arbetssökande att komma ut i arbete eller utbildning på kortast möjliga tid.


Detta kommer inte påverka deltagare som redan har ett beslut i den befintliga rusta och matcha.


Start för den nya tjänsten har beräknats till slutet av april 2023.

6 April 2023, 13:17 pm